لیست اختراعات معصومه ملك محمدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1391/12/15
مالک/مالکان: معصومه ملك محمدي
تاریخ ثبت: 1392/03/13
مخترع/مخترعان: معصومه ملك محمدي
خلاصه اختراع:

در اين روش ضايعات كارتن هاي مقوايي در دماي 302 درجه سوخته شده و تبديل به توده هاي سياه و شكننده مي شوند. روش دوم محيط باز: در اين روش ضايعات كارتن هاي مقوايي در مجاورت مستقيم هوا سوخته مي شوند. از مقايسه اين دو روش، روش اول كيفيت بالاتري دارد. پس به وسيله يك آسياب مناسب توده هاي سياه به دست آمده را تبديل به پودر بسيارنرم سياه رنگ مي كنيم . پس از به دست آمدن پودرسياه حاصل از سوخته شدن ضايعات كارتن هاي مقوايي حلالهاي روغني را به آن اضافه مي نماييم. ابتدا پارافين جامد به ميزان 20% سپس موم زنبورعسل به ميزان 10% اضافه كرده و در ظرف فلزي قرارداده و بر روي حرارت مي گذاريم بعداز ذوب شدن آنها به ميزان 10% اسيداوريك و60% پارافين مايع صنعتي به آن اضافه كرده و به وسيله يك همزن مناسب محتويات ظرف را همزده و به طوريكنواخت آنها را هم مي زنيم. سپس ظرف را از حرارت جدا مي كنيم محصول به دست آمده خمير نرم سياه رنگ مي باشد. Ph واكس به دست آمده 5/9 مي باشد. فرمول كلي واكس كفش با استفاده از ضايعات كارتن هاي مقوايي: موم زنبورعسل 10% + پارافين جامد 20% + پودرسياه به دست آمده از ضايعات كارتن هاي مقوايي واكس كفش = پارافين مايع صنعتي60 % + اسيداوريك 10% +

تاریخ اظهارنامه: 1383/09/23
مالک/مالکان: معصومه ملك محمدي
تاریخ ثبت: 1384/03/23
مخترع/مخترعان: معصومه ملك محمدي
خلاصه اختراع:

مرحله اول در اين مرحله كاغذهاي باطله را در دماي 1Q مي سوزانيم، سپس كاغذهاي سوخته شده را جمع آوري نمود و درون ظرفهاي سر پوشيده نگهداري مي نمايم(به دور از رطوبت) مرحله دوم در اين مرحله كاغذهاي سوخته شده را به وسيله اسياب به PB تبديل نمايم مرحله سوم در اين مرحله سپس از به دست آوردن PBمحلول W1 را به PB اضافه مي نمايم مرحله چهارم در اين مرحله به دليل عدم چسبندگي تركيب ساخته شده بر روي كاغذ نياز به يك عامل چسبنده مي باشد اين عامل چسبنده در تركيب S1 مي باشد. مرحله پنجم در اين مرحله تركيب ساخته شامل W1+PB S1+1 مي باشد. اين تركيب به مدت t1 در يك ظرف سر پوشيده نگهداري مي شود(در دماي معمولي) مرحله ششم بعد از گذشت مدت t1 در مرحله پنجم عمل تصفيه برروي تركيب ذكر شده صورت مي گيرد. مرحله هفتم بعد از انجام عمل تصفيه در مرحله ششم تركيب به دست آمده پس از عمل تصفيه به مدت T2 در دماي Q2 حرارت داده مي شود. مرحله هشتم بعد از حرارت دادن تركيب ساخته شده (PB+W1+S1) مرحله بعدي اضافه نمودن محلول دوم W2 مي باشد. در اين مرحله تركيب شامل (PB+W1+S1+W2) مي باشد. به طور كامل مدت زمان ساخت جوهر تحرير مشكي با استفاده از كاغذ هاي باطله 26 ساعت مي باشد سپس به مرحله مصرف مي رسد. مرحله نهم در اين مرحله تركيب به دست آمده در مرحله هشتم به مرحله تست شدن بر روي كاغذ رسيده است.در اين مرحله جوهر تحرير مشكي به طور كامل ساخته شده است و مورد مصرف قرار مي گيرد.جوهر ساخته شده همانند جوهر هاي موجود در بازار عمل مي كند و در خطاطي مورد مصرف مي باشد و برروي انواع كاغذهاي خطاطي قابل استفاده است. اين جوهر از نظر رنگ و كيفيت و چسبندگي آن برروي كاغذ همانند جوهرهاي موجود در بازار مي باشد و مزيت جوهر ساخته شده توسط كاغذهاي باطله نسبت به جوهرهاي موجود در بازار زمان ماندگاري ان است به طوري كه جوهر ساخته شده به مدت بيش از 3 سال از ساخت آن مي گذرد هنوز از نظر رنگ و كيفيت چسبندگي مطلوب مي باشد در صورتي كه جوهرهاي موجود در بازار مدت زمان انقضاء آنها كمتر از 2 سال مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1384/12/23
مالک/مالکان: معصومه ملك محمدي
تاریخ ثبت: 1385/06/23
مخترع/مخترعان: معصومه ملك محمدي
خلاصه اختراع:

مرحله اول: در اين مرحله كاغذهاي باطله را در دماي QL مي سوزانيم سپس كاغذهاي سوخته شده را جمع آوري و درون ظرفهاي سرپوشيده نگهداري مي نمايم. (به دور از رطوبت) مرحله دوم: در اين مرحله كاغذهاي سوخته را به وسيله آسياب به پودر PB تبديل كرده و آنها را در ظرفهاي سرپوشيده و به دور از رطوبت نگهداري مي نمايم. مرحله سوم: در اين مرحله ظرف شماره 1 را جهت مخلوط كردن تركيبات مراحل بعدي انتخاب مي نمايم. مرحله چهارم: در اين مرحله به ظرف شماره 1، OILV به مقدار n و OILG به مقدار n- و OILN به مقدار n اضافه نموده و با دماي Q2 به ظرف شماره 1 حرارت داده و توسط همزن مخلوط را هم مي زنيم تا به صورت يك مخلوط همگن يكنواخت درآيد. مرحله پنجم: در اين مرحله علاوه بر تركيبات ذكر شده در مرحله چهارم، OILP را به مقدار n به مخلوط اضافه نموده و توسط همزن مخلوط را هم مي زنيم تا به صورت خميري بسيار نرم تبديل شود در اين مرحله محتويات ظرف شماره 1 شامل: (Oilv+OILG+OILN+OILP) مي باشد. مرحله ششم: در اين مرحله بعد از مرحله پنجم نوبت به اضافه نمودن PB به مقدار n به ظرف شماره 1 مي باشد. سپس بعد از اضافه نمودن PB به محتويات ظرف شماره 1 آن را توسط همزن كاملا هم ميزنيم تا به صورت خمير مشكي بسيار نرم و براقي درآيد. (OILV+OILG+OILN+OILP+PB) : محتويات ظرف شماره 1. مرحله هفتم: بعد از مرحله ششم در مرحله هفتم واكس آماده مصرف مي باشد، كاربرد اين واكس همانند واكسهاي موجود در بازار مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1386/09/04
مالک/مالکان: معصومه ملك محمدي
تاریخ ثبت: 1386/11/04
مخترع/مخترعان: معصومه ملك محمدي
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 4